Over mij
Mijn naam is Ellen van Leuken, geboren in 1989 en tot mijn 18e woonachtig in Noord-Brabant, sinds 2007 woon ik met veel plezier in het Noorden van het land. Toentertijd maakte ik foto’s met een klein digitaal cameraatje, maar al snel was ik niet tevreden over de foto’s. Zo kwam de interesse in het beter fotograferen van dieren, en ben ik overgestapt naar een betere camera. Wat begon als wat leuke plaatjes van de honden, is uitgegroeid tot een zeer plezierige hobby waar ik ontzettend veel voldoening uit haal.

Geruime tijd werd mij van verschillende kanten verteld dat ik meer met mijn hobby zou moeten doen. Ik ben erg kritisch over mijn eigen fotografie, ik voer dat ook door, en zo blijf ik groeien in mijn hobby als fotograaf.

Zodoende werd het tijd voor een nieuwe uitdaging; ”Men een mooie herinnering op beeld geven waar ze later nog eens naar terug kunnen kijken”. Met die insteek ging ik het vak fotograferen steeds meer waarderen. Niet alleen de mooie herinneringen voor mezelf houden, maar ook delen met anderen. Een mooi moment om mijn liefde voor dier en mens te combineren met mijn liefde voor fotografie. Nu ik met een goed gevoel kijk naar de kwaliteit van mijn foto's, wil ik met behulp van deze website, mijn stijl van fotograferen graag aan anderen laten zien en aanbieden

 
Copyright 2021 EvL fotografie