Tarieven
Omdat ik enkel foto's op locatie maak zijn een deel van de reiskosten standaard inbegrepen bij de prijs. Hieronder vindt u de tarieven voor de verschillende mogelijkheden die ik aanbied. Staat uw gewenste fotoshoot er niet tussen, of heeft u andere vragen, neem dan vrijblijvend contact op.

Reiskosten
Ik werk voornamelijk in de regio Groningen/Drenthe/Overijssel, de reisafstand tot 15 km (vanaf postcode 7931 TJ) is standaard inbegrepen bij elke fotoshoot. Indien de reis verder zal zijn dan de ingebrepen kilometers, bereken ik 25 cent per extra kilometer (ik bereken enkel de heenreis).

Fotoshoots
Zoals op de beginpagina staat aangegeven bereken ik geen vaste tijd voor een fotoshoot. Soms zijn we in een uurtje klaar, maar meestal duurt de shoot langer. Ik ga uit van een goed en mooi resultaat, en niet van een tijdslimiet.

Honden fotoshoots
Een fotoshoot is bijna altijd maatwerk. Elke hond is anders, elke locatie is anders en iedereen heeft natuurlijk zijn eigen specifieke wensen. Mede daardoor kan ik geen vaste prijs voor een standaard fotoshoot geven.

Een indicatie is wel mogelijk: een eenvoudige fotoshoot van één hond, eventueel samen met de baas, is al mogelijk vanaf € 50,- inclusief enkele foto's op groot formaat.

Als u contact met mij opneemt kan ik u vrij snel een prijsopgave doen voor een fotoshoot die aan uw wensen voldoet. Heeft u meerdere honden? Wilt u foto's maken op meerdere locaties? Geen enkel probleem, als u uw wensen in een e-mail kenbaar maakt laat ik u weten wat de kosten daarvoor zijn.

Fotoshoots van mensen
Naast fotoshoots van honden maak ik ook zeer regelmatig foto's van mensen, of groepen mensen. Bijvoorbeeld een leuke familiefoto als verjaardagscadeau of als herinnering voor later. Uiteraard is het mogelijk om samen met uw dier (hond, paard, kat, etc) op de foto te gaan. Net als bij fotoshoots voor honden is een fotoshoot bijna altijd maatwerk. Als u contact met mij opneemt en uw wensen kenbaar maakt kan ik u laten weten wat de kosten zijn.

 
Copyright 2021 EvL fotografie