Werkwijze
Wanneer u mijn stijl van fotograferen interessant vindt, kunt u vrijblijvend contact opnemen. We bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een locatie.

Heeft u zelf een leuke locatie in gedachten met bijvoorbeeld heide/zand/water, dan bekijk ik graag m.b.v. foto´s of een omschrijving van u, of de locatie ook schikt naar mijn idee. Variatie van omgeving in foto´s is natuurlijk het mooist. Een fotoshoot is bij mij over het algemeen van langere duur en zonder enige haast. Tijdens een shoot klik ik honderden foto´s en ga ik deze nadien uitzoeken, bijsnijden en op sommige punten licht bewerken. Ik houd van natuurlijke foto´s met zo min mogelijk bewerking, dat wil zeggen dat de foto zijn natuurgetrouwe kleur behoudt. Dat geldt ook voor beweging, de meeste dieren bewegen fijn uit zichzelf, andere dieren hebben iets meer ondersteuning nodig van onder andere spel met de baas of spel met een bal/speeltje.

Zodra ik klaar ben stuur ik de foto´s per e-mail op webformaat (maximaal 750x1000 pixels) voorzien van mijn logo. Uit deze foto´s kunt u een selectie maken. Afhankelijk van het vooraf gekozen pakket heeft u recht op een aantal foto´s in groot formaat en zonder logo per e-mail. Deze foto´s kunt u bijvoorbeeld laten afdrukken op canvas of gebruiken in een fotoboek. Het is niet toegestaan mijn foto´s door te verkopen zonder mijn toestemming vooraf.

 
Copyright 2021 EvL fotografie